معرفی تراشه 802.11ax اینتل مسیری برای داشتن وای فای سریع‌تر و هوشمند‌تر!

ساخت وبلاگ

وایل سال گذشته میلادی بود که شرکت کوالکام اعلام کرد که تراشه‌های ۸۰۲.۱۱ax خود را با توانایی مدیریت و  عملکرد بهتر وای فای تحت پردازش‌های سنگین استفاده چندین کاربر به طور همزمان، عرضه خواهد کرد. اکنون پس از گذشت حدود یک سال از اعلام این خبر توسط کوالکام، اینتل نیز تراشه‌های ۸۰۲.۱۱ax خود را معرفی نمود.

طبق اظهارت اینتل در سال ۲۰۱۸ با کمک این تراشه در دستگاه‌هایی که از آن استفاده کنند، همچون روتر‌های وایرلس ۲×۲ و ۴×۴ خانگی و سیستم‌های فیبری، کابلی و انواع DSL ها (IDSL, ADSL, SDSL, VDSL و …) آن‌ها مسیری مطمئن برای دسترسی به وای فایی سریع‌تر و بسیار هوشمند‌تر را ایجاد خواهند کرد. این شرکت همچنین ادعا می‌کند که این تراشه‌ها خود را با پیش شرط‌ استاندارد ۸۰۲.۱۱ac در مورد داشتن حداقل حاشیه امنیت ۴۰ درصدی نرخ سرعت برای دستگاه‌های تک کاربره تطبیق داده‌اند.

این مورد همچنین سبب افزایش چهار برابری میانگین کارایی به ازای هر کاربر در مکان‌های پر مصرف می‌شود. علاوه بر این تراشه‌های ۸۰۲.۱۱ax اینتل طبق پیش نویس نسخه ۲.۰ ۸۰۲.۱۱ax، پایه و اساس عرضه گواهینامه ۸۰۲.۱۱ax خواهند بود. این اساسا به این معنا خواهد بود که اگر دستگاه‌های زیر ساختی با پیش‌نویس نسخه ۱.۰ با دستگاه‌هایی با پیش‌نویس نسخه ۲.۰ شبکه شده باشند، دارای کارایی و بازده ضعیف‌تری خواهند شد.

با این حال اینتل به بهینه‌ سازی استاندارد ۸۰۲.۱۱ax دستگاه‌های خود برای بهبود عملکرد آنها ادامه خواهد داد. به منظور فرایند یک انتقال نرم و بدون تنش برای شرکت‌های تامین کننده تجهیزات پایه(OEMs)، اینتل اعلام کرده است تراشه‌های با استاندارد ۸۰۲.۱۱ac، به راحتی قادر به ارتقا به تراشه‌های با استاندارد ۸۰۲.۱۱ax بدون هیچگونه تغییری در میزبان سیستم تراشه (SoC) خود هستند. همچنین این استاندارد جدید برای اطمینان از انعطاف پذیری و جلوگیری از هرگونه مشکل، با وای‌فای‌ دارای فناوری‌های قدیمی نیز سازگار خواهد بود.

Intel 802.11ax chips

ساختار تراشه‌های خانگی با استاندارد ۸۰۲.۱۱ax نیز با توجه به کارکرد و طبیعت آنها همگام و متناسب با زندگی ما طراحی شده‌اند و اجازه اتصال به بیش از ۲۵۶ دستگاه به طور همزمان را می‌دهند‌ که این ویژگی افزایش کارایی و کاهش نرخ ضعیف شدن ارتباط در زمان استفاده برای بازی‌های آنلاین، تماس‌های صوتی و تصویری را فراهم می‌آورد. اینتل همچنین این نکته را نیز روشن کرده است که اختصاص پهنای باند محاسباتی اولیه قادر به انجام وظایف امنیتی و برقرار امنیت کامل در طی این روند خواهد بود.

لازم به ذکر است که ساخت این تراشه‌ها با دید و تفکری آینه‌ نگرانه طراحی و اجرا می‌شود تا به زودی بتوانیم به صورت عملی و کارا به دوران استفاده از اینترنت اشیا یا چیزنت گام نهیم و قادر باشیم از مزایا و خدمات این زیر  ساخت جهانی بهره‌مند شویم.

شرکت سامسونگ تولید انبوه اولین حافظه آنبورد 512 گیگابایتی خود را آغاز کرد...
ما را در سایت شرکت سامسونگ تولید انبوه اولین حافظه آنبورد 512 گیگابایتی خود را آغاز کرد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : technoday بازدید : 160 تاريخ : چهارشنبه 11 فروردين 1400 ساعت: 19:31